Wijkverpleging

 

Wijkverpleging

Meva zorg beschikt over gediplomeerde wijkverpleegkundigen welke ingezet kunnen worden bij onder andere hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleiding, verzorging en verpleging. De wijkverpleegkundige zal graag bij u thuis langskomen om te bespreken welke hulp nodig is.  Uit ervaring weten wij dat het herstel sneller zal gaan als u in een vertrouwde omgeving bent.

De Juist verpleging altijd in de buurt:

De verpleegkundigen van Meva Zorg beschikken over veel kennis als het gaat om zorg. Er staat altijd een team klaar bij u in de buurt om u te helpen waar nodig.
Door de goede opleidingen, trainingen en de ervaring die zij hebben opgedaan kunnen zij de client optimaal helpen en verzorgen waar nodig. Hiermee kunnen onze verpleegkundigen u optimaal helpen met het verzorgen van wonden en/of ziektes. 

Maar wij staan ook voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het toedienen van injecties, het douchen, het aankleden of naar het toilet gaan. Er staat altijd een team klaar bij u in de buurt om u te helpen waar nodig.

persoonlijk verzorging

Onze verpleegkundigen zijn verdeeld over vaste wijken waar zij het aanspreekpunt zijn en zijn hierbij ook verantwoordelijk voor de zorg van cliënten in deze wijk. Hierdoor zal er een bekend gezicht bij u over de vloer komen wat een positieve invloed en prettiger gevoel heeft bij de verzorging.

De wijkverpleegkundige staat altijd voor u klaar om u te woord te staan. Hierbij is de verpleegkundige er ook om met u mee te denken naar oplossingen en het leren omgaan met bijvoorbeeld beperkingen.
Naast de coördinatie van de zorg die er wordt verleend is er natuurlijk ook de communicatie van de verpleegkundige met uw huisarts.

Heeft u andere vragen zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, advies over medicijngebruik of een andere vraag? Stel deze dan gerust aan de wijkverpleegkundige die u uitgebreide informatie zal geven. 

In overleg met u en uw mantelzorger regelt de wijkverpleegkundige welke en hoeveel zorg u nodig heeft en zal aan de hand hiervan een indicatie opstellen. 

De kosten voor de diensten van de wijkverpleging voor persoonlijke verzorging en verpleging worden vergoed door uw zorgverzekeraar deze diensten zitten in uw basiszorgpakket.

Contact

Heeft u vragen? Vul het onderstaande formulier in. En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

5 + 1 =

020-7604420


Spoednummer: 06 444 6666 7

Frederik van Eedenstraat 20 1064RE Amsterdam

info@mevazorg.nl